Salată de ton cu rodii
O salată gustoasă și ușor de făcut.
O salată gustoasă și ușor de făcut.
La mese de sărbătoare, și nu numai.
O delicatețe, bună pentru oaspeți dragi și nu numai.
O rețetă și un fotoreportaj realizat în zilele pregătirii murăturilor pentru iarnă.
O băutură minunată, mai ales pentru zilele calde de vară.
E natural şi delicios.
La marile sărbători, „mângâierea” culinară în mănăstiri este, bineînțeles, peștele.
Când eram mici, mama ne pregătea mereu ceva dulce. Chiar și atunci când nu prea avea ce cumpăra, erau deosebit de buni biscuiții simpli umpluți cu o cremă făcută repejor.
Cu ingrediente puține, dar cu atenție la detalii, iese o bunătate de prăjitură.
Cu ce putem întâmpina mai potrivit pe colindătorii îngețați de frig și acoperiți de promoroacă, decât cu o cană bună de vin fiert? Iată cum îl facem noi.