Chefirul și beneficiile lui
Chefirul este o băutură din lapte, fermentată de o combinație de bacterii și drojdii, o sursă extrordinară de germeni sănătoși diverși care vă va face foarte mult bine.
Chefirul este o băutură din lapte, fermentată de o combinație de bacterii și drojdii, o sursă extrordinară de germeni sănătoși diverși care vă va face foarte mult bine.
Albina este un exemplu minunat de hărnicie și curăție, iar din lucrarea ei avem și un bogat izvor de leacuri. Ce ar trebui să știm despre fagurele de miere (ceară)?
În plină vară, ne place să consumăm băuturi reci, „ca gheaţa”. Ce se întâmplă însă cu amigdalele sau laringele nostru? Şi ce am putea face să nu ne întâlnim cu antibioticul acum, sau în sezonul rece?
O băutură răcoritoare făcută în casă.
Eşti stresat după o zi de muncă? Te cam enervează un coleg sau şefu’? S-ar putea să găseşti o soluţie...
Cartoful este destinat, s-ar zice, banalității, prin omniprezența sa pe mesele românilor. Și totuși, avem pentru ce să fim recunoscători Domnului că ni l-a dat.
Aveți probleme cu colesterolul? Analizele repetate indică același nivel crescut? Avem un tratament în natură.
Cade pădurea pe noi, și să nu facem noi siropul de brad?
O porție de sănătate într-un singur pahar de sirop.